Behandelingen gelaat

Voor een mooie, gezonde en stralende huid.
Gelaatsbehandelingen789c485

Kom je voor de eerste keer?

Dan starten we met een kennismaking. Tijdens deze afspraak gaan we kennis maken, we maken een huidanalyse  en nemen een vragenlijst door. Aan de hand van deze huidanalyse ga ik u een behandeling voorstellen, rekening houdend met uw wensen, tijd en budget.

Voor een mooie stralende huid is thuisverzorging minstens even belangrijk als een instituut behandeling. Daarom krijg je na de behandeling een beautypasje met daarop het advies voor de juiste thuisverzorging. Deze kennismaking neemt een half uurtje in beslag en is GRATIS.

Natural Face lifting

Natural Face Lifting is een zéér unieke behandeling met manuele technieken ter verbetering en verjonging van het gelaat, hals en decolleté. Deze behandeling is ontstaan uit volgende visie: “Ons lichaam trainen we meermaals per week om er jong en gespierd uit te blijven zien. Maar ons gezicht niet, hier zitten ook vele spieren in!” Het is dus een behandeling die je kan vergelijken met fitness voor je gelaat. Het is een gezond alternatief voor botox. Geen naalden, geen injecties. Je behoudt je natuurlijke mimiek!

Het is een intensieve behandeling met unieke  massagetechnieken waarbij gewerkt wordt op de verschillende lagen en weefsels van de huid. Door de combinatie van de verschillende technieken wordt je huid geactiveerd. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor er een betere opname is van werkzame stoffen. De celvernieuwing wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Daarnaast wordt ook de spiertonus die zorgt voor de stevigheid, en botsterkte aangepakt. Je huid wordt gelift, contouren worden strakker en rimpels gaan vervagen.

Het is een mooie behandeling om je huid in goede conditie te brengen, of te houden, of als je je stoort aan je huidveroudering die zichtbaar is of stilletjes aan het zichtbaar worden is. Dit kunnen rimpels zijn, maar naargelang we ouder worden gaat ook ons spierweefsel verslappen ( denk aan de neuslippenplooi, dubbele kin, bovenste ooglid dat gaat hangen enz…). Ons vetweefsel en botweefsel nemen af, waardoor het gelaat zijn volume verliest. Hiervoor vraagt de huid dus meer dan alleen een goed  anti-aging product! 

Na één behandeling voelt je gezicht steviger en jonger. Maar net als bij sporten is het belangrijk om dit regelmatig te doen. Denk hierbij terug aan fitness. Om een mooi figuur te krijgen of te houden heb je toch ook meer dan één training nodig?

Wil je je huidveroudering uitstellen? Dan is mijn advies 1 behandeling/maand. Wil je werken aan huidverbetering? Dan adviseer ik je een kuur. Door 1 à 2 behandelingen/week te nemen wordt je huid sterker gemaakt en gaat ze dit resultaat ook telkens langer kunnen vasthouden. Later is een onderhoudsbehandeling van 1 behandeling/maand gewenst.  

Om het resultaat van deze behandeling te versterken en langer te kunnen behouden is het  raadzaam om ook thuis uw gelaat te trainen 5 à 10 minuten per dag met sculpting technieken. Bij een kuur leer ik je elke week een paar grepen op de zones die voor jou belangrijk zijn. Je kan deze technieken ook leren in een workshop.       

De resultaten die we kunnen bereiken zijn:

  • Diepe rimpels vervagen
  • Een betere doorbloeding van de huid
  • Hangende huid wordt gelift
  • Verschrompelde huid krijgt meer volume 
  • Zachtere gezonde huid
  • Verbetering van de algemene basisconditie
  • Een betere afvoer van afvalstoffen
  • Gladdere en meer geopende oogcontouren
Bindweefselmassage500x333
Start met scupting!

Sculpting Oefeningen

Sculpting is een training voor je gelaat. Je gelaatspieren en ook je huid worden getraind met verschillende technieken. Het is een natuurlijke, gemakkelijke en budgetvriendelijke manier om je huid in goede conditie te brengen en/of te houden. Als je de sculpting technieken hebt aangeleerd, zie je er niet alleen frisser uit, maar ook je rimpels zijn zachter en je gelaatscontouren zijn strakker.

Klapp behandelingen

De Klapp behandelingen hebben een hoge kwaliteit en geven dus ook mooie resultaten. Klapp is een Duitse verzorgingslijn ontwikkeld door Gerard Klapp. Hij zet zich reeds 40jaar in voor onderzoek naar resultaatgerichte behandelingen.

De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten met de meest hoogtechnologische werkstoffen. De producten zijn niet op dieren getest, vrij van minerale oliën, parabenen en PEG’s (Polyethylene Glycol = zijn stoffen die je huid kunnen binnendringen en voor irritatie zorgen). Alle producten zijn dermatologisch getest.            

Ontspannende en voedende huidverzorgende behandelingen

Voor mensen die tevreden zijn over hun huid maar deze toch graag goed onderhouden

Doeltreffende, huidverjongende en huidverbeterende behandelingen die worden uitgevoerd met een individuele treatment kit afgestemd op jouw huid.

Vooraleer we aan huidverjonging gaan werken moet je huid gezond zijn. Met natuurlijke ingrediënten en de meest hoogtechnologische werkstoffen in deze behandelingen gaan we eerst uw huid verbeteren, zodat we ons nadien kunnen toeleggen op huidverjonging.

Kitbehandeling Klapp Cosmetics273x409

Lichttherapie met HC9 light

Met lichttherapie geven we energie aan onze huidcellen. Vergelijk het met een plant die energie krijgt van de zon om te groeien. De lichtgolven bevorderen de processen van de huid. We stimuleren de cellen om te regenereren, wat dan ook zorgt voor een diepere opname van de producten. Uit de vier verschillende lichtkleuren kiezen we een kleur die geschikt is voor de behoeften van uw huid. Een ander positief, bijkomend effect is dat lichttherapie je gemoedstoestand duurzaam kan verbeteren door het vrijkomen van de verschillende hormonen.

Het rode licht dringt tot 6mm door de huid. Het bevordert de celvernieuwing en verhoogt de doorbloeding. De stimulatie van de eigen collageenproductie van de huid wordt versneld en de huid krijgt weer een gezonde uitstraling. Eveneens heeft het rode licht een ontstekingsremmende werking, waardoor het ook gebruikt kan worden bij acné.

HC9 Light273x409

Het blauwe licht dringt tot 1,5mm door de huid. Het heeft een kalmerend en ontspannend effect. Vermindert zwellingen en kalmeert allergische huidreacties. Bovendien heeft blauw licht een antimicrobieel effect en verbetert het stofwisselingsfunctie en celvernieuwing. Zéér geschikt voor de veeleisende geïrriteerde, vette en onzuivere huid en acné.

Het groen licht dringt tot 2mm door de huid en gebruiken we voor de gevoelige huid. Door de milde, evenwicht herstellende werking worden rode haarvaten, couperose , rosacea en psoriasis verzacht. Bovendien heeft het groene licht ook een ontstekingsremmende en antibacteriële werking, het kan de haarvaten versterken en werkt ontstuwend.

Het gele licht dringt tot 2mm door de huid. Het bevordert de stofwisseling van de huid, heeft een verstevigend effect en verbetert de spierspanning. Tekenen van veroudering kunnen effectief bestreden worden en de uitstraling wordt verbeterd.