Behandelingen gelaat

Voor een mooie, gezonde en stralende huid.
Gelaatsbehandelingen789c485

Kom je voor de eerste keer?

Dan starten we met een kennismaking. Tijdens deze afspraak gaan we kennis maken, we maken een huidanalyse  en nemen een vragenlijst door. Aan de hand van deze huidanalyse ga ik u een behandeling voorstellen, rekening houdend met uw wensen, tijd en budget.

Voor een mooie stralende huid is thuisverzorging minstens even belangrijk als een instituut behandeling. Daarom krijg je na de behandeling een beautypasje met daarop het advies voor de juiste thuisverzorging. Deze kennismaking neemt een half uurtje in beslag en is GRATIS.

Natural Face lifting

Natural Face Lifting is een zéér unieke behandeling met manuele technieken ter verbetering en verjonging van het gelaat, hals en decolleté. Deze behandeling is ontstaan uit volgende visie: “Ons lichaam trainen we meermaals per week om er jong en gespierd uit te blijven zien. Maar ons gezicht niet, hier zitten ook vele spieren in!” Het is dus een behandeling die je kan vergelijken met fitness voor je gelaat. Het is een gezond alternatief voor botox. Geen naalden, geen injecties. Je behoudt je natuurlijke mimiek!

Het is een intensieve behandeling met unieke  massagetechnieken waarbij gewerkt wordt op de verschillende lagen en weefsels van de huid. Door de combinatie van de verschillende technieken wordt je huid geactiveerd. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor er een betere opname is van werkzame stoffen. De celvernieuwing wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Daarnaast wordt ook de spiertonus die zorgt voor de stevigheid, en botsterkte aangepakt. Je huid wordt gelift, contouren worden strakker en rimpels gaan vervagen.

Het is een mooie behandeling om je huid in goede conditie te brengen, of te houden, of als je je stoort aan je huidveroudering die zichtbaar is of stilletjes aan het zichtbaar worden is. Dit kunnen rimpels zijn, maar naargelang we ouder worden gaat ook ons spierweefsel verslappen ( denk aan de neuslippenplooi, dubbele kin, bovenste ooglid dat gaat hangen enz…). Ons vetweefsel en botweefsel nemen af, waardoor het gelaat zijn volume verliest. Hiervoor vraagt de huid dus meer dan alleen een goed  anti-aging product! 

Na één behandeling voelt je gezicht steviger en jonger. Maar net als bij sporten is het belangrijk om dit regelmatig te doen. Denk hierbij terug aan fitness. Om een mooi figuur te krijgen of te houden heb je toch ook meer dan één training nodig?

Wil je je huidveroudering uitstellen? Dan is mijn advies 1 behandeling/maand. Wil je werken aan huidverbetering? Dan adviseer ik je een kuur. Door 1 à 2 behandelingen/week te nemen wordt je huid sterker gemaakt en gaat ze dit resultaat ook telkens langer kunnen vasthouden. Later is een onderhoudsbehandeling van 1 behandeling/maand gewenst.  

Om het resultaat van deze behandeling te versterken en langer te kunnen behouden is het  raadzaam om ook thuis uw gelaat te trainen 5 à 10 minuten per dag met sculpting technieken. Bij een kuur leer ik je elke week een paar grepen op de zones die voor jou belangrijk zijn. Je kan deze technieken ook leren in een workshop.       

De resultaten die we kunnen bereiken zijn:

 • Diepe rimpels vervagen
 • Een betere doorbloeding van de huid
 • Hangende huid wordt gelift
 • Verschrompelde huid krijgt meer volume 
 • Zachtere gezonde huid
 • Verbetering van de algemene basisconditie
 • Een betere afvoer van afvalstoffen
 • Gladdere en meer geopende oogcontouren
Bindweefselmassage500x333
Start met scupting!

Sculpting Oefeningen

Sculpting is een training voor je gelaat. Je gelaatspieren en ook je huid worden getraind met verschillende technieken. Het is een natuurlijke, gemakkelijke en budgetvriendelijke manier om je huid in goede conditie te brengen en/of te houden. Als je de sculpting technieken hebt aangeleerd, zie je er niet alleen frisser uit, maar ook je rimpels zijn zachter en je gelaatscontouren zijn strakker.

Klapp behandelingen

Al meer dan 40 jaar ontwikkeld KLAPP professionele cosmetica op basis van natuurlijke ingrediënten met wetenschappelijke expertise en Duitse kwaliteitsnormen.

Met KLAPP bied ik je hoogwaardige behandelingen met producten die het regenererend vermogen van de huid zelf activeren met complexe, hoogwaardige combinaties van actieve bestanddelen.

Ontspannende en voedende huidverzorgende behandelingen

Voor mensen die tevreden zijn over hun huid maar deze toch graag goed onderhouden

Doeltreffende, huidverjongende en huidverbeterende behandelingen die worden uitgevoerd met een individuele treatment kit afgestemd op jouw huid.

Vooraleer we aan huidverjonging gaan werken moet je huid gezond zijn. Met natuurlijke ingrediënten en de meest hoogtechnologische werkstoffen in deze behandelingen gaan we eerst uw huid verbeteren, zodat we ons nadien kunnen toeleggen op huidverjonging.

Kitbehandeling Klapp Cosmetics273x409

Décaar behandelingen

Een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven: zo kun je DÉCAAR het beste omschrijven. Die twee werelden worden samengebracht voor de allerbeste resultaten. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Met DÉCAAR bied ik je een uitgebreid behandelprogramma met handelingen voor iedere huid en ieder huiddoel. DÉCAAR staat bekend voor de Algenpeeling. Daarnaast zijn er nog vier speciaal behandelingen en 1 basis behandeling.

4

Algen Peeling by Décaar

De Décaar Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

DÉCAAR Algen peeling, hoe werkt dit precies?

De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.

Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Verschil DÉCAAR Algen peeling ten opzichte van andere (chemische) peelings

Anders dan bij andere peelings, werkt de DÉCAAR Algen peeling van binnen naar buiten. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe, frisse cellen.

Bij andere peelings wordt het bovenste (dode) laagje van de huid verwijderd, wat kan zorgen voor beschadiging en een gevoelige en droge huid.

 

Werkstoffen in de DÉCAAR Algen peeling

Perfluorcarbon is een zeer uniek ingrediënt en één van de werkstoffen in de DÉCAAR Algen peeling.

Perfluorocarbon is een zuurstoftransport systeem, het trekt zuurstof moleculen naar zich toe waardoor het genezingsproces van de huid verbetert, rimpels verminderen en de cellen beter functioneren. (denk maar eens aan een wondje dat beter geneest wanneer deze in aanraking komt met zuurstof.) Tevens zuigt het de werkstoffen van een crème dieper mee naar binnen waardoor deze nog sterker zal werken. Hierdoor wordt 1+1 =3. Het immuunsysteem van de huid wordt geactiveerd, huidfuncties genormaliseerd en de huid kan weer ademen.

Naast perfluorcarbon bevat de peeling een combinatie van huidverbeterende kruiden en algen.

Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. De algen die zijn toegevoegd aan de DÉCAAR Algen peeling, bevatten mineralen, zoals; ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Algen bevatten tevens vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten.

De kruiden verwerkt in de DÉCAAR Algen peeling hebben ieder een andere functie voor de huid. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor een sneller herstel, voeden ze intensief de huid, maken ze huidverjonging mogelijk, reguleren ze de talgproductie en bezitten ze antibacteriële eigenschappen, waardoor ontstekingen zoals couperose en acne zichtbaar worden behandeld.

Voor welke indicaties is de DÉCAAR Algen peeling geschikt?

 • Rimpels en lijnen.
 • Acne & de vette huid.
 • Droge huid.
 • Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken.
 • Couperose.
 • Rosacea.
 • Littekens.
 • Grove poriën.

Wat kun je verwachten van de DÉCAAR Algen peeling?

 • De collageen- en elastineproductie wordt aanzienlijk gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen.
 • De talgproductie wordt genormaliseerd, waardoor je geen last meer hebt van een vettige glans.
 • Ontstekingen zoals mee-eters en puistjes zijn zichtbaar verminderd.
 • De poriën zijn intensief gereinigd, waardoor grove poriën verleden tijd zijn.
 • Je huid voelt heerlijk zacht en fris.
 • EEN MOOI ZICHTBAAR RESULTAAT NA 1 BEHANDELING, MAAR VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT EN ZEKER BIJ HUIDPROBLEMEN ADVISEER IK JE 3 BEHANDELINGEN IN 14 DAGEN TIJD.