Holistische werkwijze DÉCAAR Treatements

Voor maximale resultaten bij het verbeteren van jouw huid!

Ik laat je graag kennis maken met de holistische werkwijze van DÉCAAR. Binnen deze werkwijze, worden de drie signature treatments (belangrijkste behandelingen) van het merk gecombineerd met elkaar. De huid wordt als het ware gereset; na de kuur is de huid verbeterd op iedere huidfunctie. 

De drie huidverbeterende behandelingen (Algen Peeling, C02 Treatment en Renaissance Treatment)

die elk ontwikkeld zijn voor een specifiek doel, blijken na het testen nóg beter te werken in combinatie met elkaar. Hierdoor ontstaat er een compleet synergetische werking tussen de huidfuncties, wat zorgt voor fantastische resultaten. 

Wat houdt de holistische werkwijze precies in?

We starten de eerste treatment met de Algen Peeling. Deze zorgt voor nieuwe cellen in slechts 10 dagen tijd. Tijdens de tweede afspraak onderga je de C02 Treatment: je huid ontvangt een ware zuurstofboost. Meer zuurstof = een betere opname van werkstoffen in de huid. We sluiten de kuur af met de Renaissance Treatment. Door de krachtige actieve ingrediënten in deze treatment, wordt de huid intensief verzorgd en doordat de huid zuurstofrijker is door de C02 Treatment, worden de ingrediënten tot diep in de huid opgenomen.

Je ondergaat de kuur in twee weken tijd, waarbij je drie keer wordt behandeld. 

 • Treatment 1 Algen Peeling: dieptereiniging en stimuleren celvernieuwing.
  De verhoornde (dode) huidcellen zijn verwijderd en de huid bevat alleen nog maar gezonde, nieuwe cellen. 
 • Treatment 2 C02: het verhogen van het zuurstofniveau in de huid.
  We gaan de nieuwe huidcellen in deze stap voorzien van zuurstof, zodat ze helemaal klaar zijn om de voeding in stap 3 volledig op te nemen. 
 • Treatment 3 Renaissance: intensieve en rijk voedende treatment, die compleet is samen te stellen naar de behoeften van de huid. 
  De cellen zijn vernieuwd en voorzien van zuurstof. De laatste stap zorgt ervoor dat de huid volledig is voorzien van alles wat het nodig heeft om zichzelf te vernieuwen en verbeteren!

Het resultaat van deze werkwijze is zeer breed. Doordat er treatments met elkaar worden gecombineerd die allemaal een andere werking en doel hebben, ontstaat er een totale huidverbetering.

 • Heb je dus bijvoorbeeld last van pigmentatie? Dan is niet alleen het pigment afgenomen, maar ervaar je ook een verbetering van de hydratatie.
 • Heb je last van fijne rimpels? Dan zul je merken dat de rimpeltjes na de kuur niet alleen zijn afgenomen, maar ook dat de huid steviger en frisser oogt. 
 • Heb je last van acne? Dan merk je niet alleen dat de acne is afgenomen, maar ook dat de huid minder rood is en meer straalt. 

Het ondergaan van de drie signature treatments als één kuur, zorgt ervoor dat de huid op alle functies wordt verbeterd.

Benieuwd? Ik laat  je graag kennis maken met deze holistische benadering, maak snel je afspraak!

Interessante Nieuwtjes