EEN MOOIE HUID VAN BINNENUIT

Een mooie huid hebben we niet alleen te danken aan een goede huidverzorging. Ook voeding heeft een grote invloed op de huid. Hoe de huid eruit ziet aan de buitenkant, heeft dus ook grotendeels te maken met de kwaliteit en kwantiteit van voedingstoffen en bouwstoffen die we voor de huid binnen krijgen.

De huid is je grootste orgaan, toch krijgt je huid als laatste in de rij de nodige voedingstoffen. De voedingstoffen die we binnenkrijgen, worden eerst gebruikt voor het functioneren van vitale systemen (lever, hersenen, hart en longen,..), waardoor er voor de huid enkel het minimale overblijft. Tekorten zie je vaak eerst aan je huid. Huidklachten kunnen daarom een signaal zijn dat je voedingsstoffen mist.

De hedendaagse groenten en fruit zijn veel minder voedzaam als 30 tot 70 jaar geleden. De voedingswaarde van groenten en fruit neemt met de jaren af. Zo is er bijvoorbeeld  onderzoek gedaan met een appel. In 1955 zat hier nog 5mg/100g vitamine C in. In 2002 was het nog 2mg/100g. De verarming van voeding is ontstaan door de snelle groei van de wereldbevolking en heeft geleid tot een intensievere voedselproductie ( te snelle kweek, langdurige opslag, transport,…), uitputting van landbouwgronden, verarming van de voedselbodem.

De bouwstoffen die de huid nodig heeft om gezond en mooi te blijven, kunnen we aanleveren met huid specifieke voedingstoffen van Laviesage nutricosmetics. Laviesage nutricosmetics ondersteunt de huid van binnenuit met werkzame voedingsstoffen (zoals vitaminen, mineralen, plantenextracten, enzymen en eiwitten) die een rol spelen bij huidherstel, huidverbetering en anti-aging.

Uiteraard is het belangrijk dat deze producten veilig zijn. Daarom heb ik gekozen voor Laviesage. Laviesage producten worden geproduceerd conform de strengste certificeringsnormen waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn. De supplementen van Laviesage worden samengesteld met pure, natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit waarvan de werking al jaren door wetenschappelijk onderzoek is aangetoond. In tegenstelling tot vele andere nutricosmetics richt Laviesage zich specifiek op de huid en zijn de supplementen véél hoger gedoseerd, voor sneller en beter resultaat!

ANTI-AGING BEGINT BIJ BESCHERMING

De bovenste laag van onze huid “De huidbarrière” heeft een zéér belangrijke functie. Ze beschermt onze huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bv. de zon, luchtvervuiling, irriterende stoffen,…. Deze laag  zorgt er ook voor dat er geen vocht in of uit de huid kan. Het is dus van groot belang dat je deze laag zo goed mogelijk beschermt tegen de buitenwereld!           

skin balance 60cp 150cc 1

SKIN BALANCE is onmisbaar voor een perfecte huidbarrière en een mooie huidglans.

Skin Balance voedt de huid en de huidcellen, ondersteunt het immuunsysteem, de beschermende barrièrefunctie en helpt het behouden van een gezonde structuur van de huid.

SKIN Balance is een visgelatine capsule die is gevuld met zuivere vis- en krillolie. Deze bevatten omega 3-vetzuren die de vetbalans in de huid onderhouden, verbeteren of de onbalans van omega 6-vetzuren compenseren.

In aanvulling daarop zorgen de voor de huid belangrijke vitamine A en E voor een gezonde uitstraling en een mooie gloed op de huid.

skin protect 60 tb 150cc 2

SKIN PROTECT voor een optimale bescherming van een mooie huid.

Skin Protect beschermt de huid en huidcellen d.m.v. verschillende antioxidanten (vitamine C en E, Spirulina, druivenpitextract,…) tegen schadelijke invloeden o.a. zonlicht en vrije radicalen, ontstaan door vervuiling, alcohol, roken, uitlaatgassen en andere stoffen die vroegtijdige veroudering veroorzaken.

Het hoofdbestanddeel van Skin Protect is “Spirulina”. Spirulina is een unieke blauwgroene alg uit de oceaan, die bestaat uit verschillende essentiële voedingstoffen o.a. vitaminen, mineralen, aminozuren, eiwitten en essentiële vetzuren. Deze voedingstoffen beschermen de cellen en ondersteunen de aanmaak van nieuwe cellen.

Het toegevoegde Bèta-Caroteen complex beschermt de huid tegen UV-straling. Dit is een natuurlijke vorm van vitamine A uit groenten en fruit die de vorming van pigment ondersteunt en zorgt voor een stevige gladde huid.

Bevat ook vitamine D3 die noodzakelijk is in de winter, door de geringe zonkracht.
Dit supplement helpt tevens een zonneallergie te voorkomen en vermindert pigmentatie.

epidermoil 90cp 150cc 1

EPIDERMOIL brengt je huid in optimale conditie maakt deze soepel en zijdezacht.

Epidermoil vult huidvetten aan en beschermt de huid tegen externe ongewenste invloeden. Goed voor de droge huid waarvan de barrièrefunctie verstoord is, die gevoelig is voor huidirritaties en waar sprake is van vochtverlies.

Epidermoil bevat belangrijke omega 3-vetzuren die de barrièrefunctie van de huid helpen herstellen. De krillolie, vitamine E en astaxanthine remmen met hun krachtige antioxidantwerking huidveroudering af. In combinatie met squaleen en ceramiden wordt het vochtverlies beperkt en de van nature in de huid voorkomende vetten aangevuld.

Dit supplement is ook aan te raden bij droge ogen en voor vrouwen in de overgang (omdat dan de productie aan epidermale vetten fel vermindert).

NA DEZE GOEDE BESCHERMING KAN JE OVERGAAN OP HUIDVERBETERING!

VOOR DE VORMING VAN GEZOND
EN STEVIG BINDWEEFSEL

De 2de laag van onze huid bestaat uit bindweefsel. In deze laag bevinden zich de collageen en elastine vezels. De collageen vezels zorgen voor de stevigheid van de huid en elastine vezels zorgen voor de elasticiteit van de huid. Naar mate we ouder worden produceert het lichaam steeds minder van deze vezels waardoor er rimpels en huidverslapping ontstaat.

skin base 60tb 150cc 1

SKIN BASE houdt je huid, haren en nagels sterk. Het geeft je een mooi silhouette.

Skin Base helpt je huid bij de vorming van nieuw bindweefsel en zorgt daarmee voor een stevige verbinding tussen je spieren en de huid. Waardoor je een mooie en jeugdige uitstraling behoudt.

Gezond bindweefsel is van nature stevig en veerkrachtig. Het wordt gemaakt door speciale cellen in de huid (fibroblasten). Dezelfde cellen zorgen ook voor de aanmaak van collageen en elastine. Om dat proces goed te ondersteunen, is Skin Base voorzien van MSM (methylsulfonylmethaan): dat is een organische zwavelhoudende verbinding die het bindweefsel versterkt. Daarnaast bevat het koper dat het nieuwe aangemaakte bindweefsel beschermt, vitamine C dat de vorming van collageen ondersteunt en zink en mangaan die de fibroblasten ondersteunen.

Skin Base is ideaal ter ondersteuning van bindweefselbehandelingen en snelle collageenvorming.

skollagen 1

SKOLLAGEN verjongt er verfrist je huid. Zorgt daarnaast voor meer volume.

Wist je dat je huid rond je 25e jaar door natuurlijke veroudering al minder collageen aanmaakt? Daarnaast hebben ook zonlicht, stress en fijnstof een nadelig effect op het behouden ven de kwaliteit van je huid.

Daarom is Skollagen een perfect product voor het verjongen van de huid. Het is rijk aan anti-aging peptiden zoals Peptan® collageen. Daarnaast bevat het vitamine C, waarmee je lichaam nieuwe, flexibele collageenbundels maakt en daarmee zorgt voor extra huidvolume.

Na 30 dagen merk je al dat je huid er frisser uitziet. Ook zijn de eerste tekenen van natuurlijke veroudering al minder zichtbaar.

Na 2 maanden ziet je huid er duidelijk gladder en strakker uit met minder rimpels, terwijl je fijne lijntjes nog verder vervaagd zijn.

boost lift nieuw

SKIN BOOST & LIFT voor een stevige en stralende huid met minder rimpels en fijne lijntjes.

Boost & Lift is het allerbeste anti-aging product voor de verjonging en verbetering van de huid. Het geeft snel een langdurig en mooi resultaat.

Dat komt door de hoge concentratie anti-aging peptiden zoals Peptan® collageen en elastine, waarmee je huid steviger en soepeler wordt. Ook bevat het vitamine C, waarmee je lichaam nieuwe, flexibele collageenbundels maakt en daarmee zorgt voor extra huidvolume.

De vochtbalans en het volume van je huid worden verbeterd met behulp van actief hyaluronzuur, chondroïtine en ceramiden.

Na 30 dagen is je huid voller, intens gehydrateerd, heeft het meer kleur en glans en zijn de fijne lijntjes minder zichtbaar.

Na 2 maanden is je huid voelbaar steviger en stralend met minder diepe rimpels en fijne lijntjes.

VOOR HUID DIE EEN TEKORT
AAN VOCHT HEEFT

skin hydrate 90tb 200cc

SKIN HYDRATE voor een volle huid en een gezonde uitstraling.

Het écht goed hydrateren van de huid met crèmes en bodylotion is best moeilijk, dat komt doordat de huid van buitenaf beperkt vochtdoorlatend is. De meest effectieve manier om de huid te hydrateren, is van binnenuit. De hydratatie komt dan tot stand door het binden en vasthouden van collageen, elastine en vocht in de huid.

Skin Hydrate bevat hyaluronzuur en andere bouwstoffen die het vocht in de huidlagen gaat binden. Dit zorgt voor een volle en gehydrateerde huid..

Tip: Hydrateer je huid optimaal voor een speciale gelegenheid. Je huid zal stralen!

OPLOSSINGEN VOOR ACNÉ

skin clear 30tb 150cc 1

SKIN CLEAR voor een huid zonder ontsierende onregelmatigheden.

Skin Clear richt zich op het oplossen van het acné probleem, zonder agressieve middelen. Acné kan soms erg langdurig en hardnekkig zijn. Vaak laat het lelijke littekens achter die aanvullende huidverbeterende behandelingen vragen.

Skin Clear remt de subum-productie in de huid, waardoor de kans op verstopping van de poriën afneemt. Het bevat kruidenextracten zoals gungel, kurkuma en andere antioxidanten zoals vitamine D3. Deze hebben een ontstekingsremmend effect, waardoor de talgklieren tot rust komen. Skin Clear optimaliseert de huid door de barrière gesloten te houden zodat ongewenste bacteriën niet in de haarzakjes kunnen binnendringen. Nicotinamide ondersteunt de aanmaak van ceramiden zodat de huid minder gevoelig voor infecties wordt. Ook zink speelt hier een belangrijke rol bij.

skin secure 120cp 200cc 1

SKIN SECURE voor een stralende mooie en zuivere huid.

Skin Secure ondersteunt het lichaam bij het herstel van onzuiverheden in een onrustige huid.

Skin secure is een capsule die gevuld is met zuivere krillolie. Deze krillolie bevat omega 3-vetzuren die bijdragen aan het herstel van de vetbalans en de huid. Krillolie is superieur aan visolie als het gaat om ontstekingsremming en huidbescherming.

Voor mensen met ontstekingsgerelateerde problemen (zoals rosasea, couperose, psoriasis en acné) is Skin Secure de juiste keuze.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op via 0475607472 of schoonheidsinstituut.el@outlook.be

Interessante Nieuwtjes